Butelkowanie

[vc_row css=”.vc_custom_1584115756558{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

Szczelność nakrętek zapobiega możliwości dostania się do środka, powietrza. Zabezpieczenie tego typu chroni sok przed niechcianym zajściem procesu utleniania się witamin. Zaraz po zabutelkowaniu cold pressy trafiają do lodówki. Jest to absolutna konieczność w przypadku naszych w 100% naturalnych, nieprzetworzonych i niepasteryzowanych produktów. Przechowujemy je w lodówce, aż do samego momentu pakowania Twojego zestawu. Proces dostawy to przemyślane i wielokrotnie sprawdzone (działamy tak od kilku lat) działania. Cold pressy schłodzone do odpowiednio niskiej temperatury, pakowane są w torby termoizolacyjne, pozwalające na utrzymanie tej temperatury w odpowiednio długim czasie podczas dostawy. Każda z termo toreb wyposażona jest w dodatkowy wkład żelowy, zmrożony to temperatury -18’C. Dzięki temu soki zabezpieczone są podczas wysyłki na kilkadziesiąt godzin, nawet w przypadku wysokich temperatur na dworze. Tak przygotowane cold pressy trafiają wprost pod Twoje drzwi. Pamiętaj jednak aby umieścić je w lodówce zaraz po otrzymaniu dostawy. Niech bezpiecznie czekają do momentu aż najdzie Cię na nie ochota.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]